Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.87 |
35.71% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.29 |
44.74% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
2.92 |
16.67% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.75 |
55.56% |
0 |
Total medie liceu |
3.44 |
42.31% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Seral |
2.51 |
21.74% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.30 |
47.62% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
2.97 |
40.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Frecvență redusă |
3.16 |
50.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
2.63 |
30.77% |
0 |
Total medie liceu |
2.74 |
32.99% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.69 |
45.45% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.90 |
33.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.39 |
29.03% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
1.60 |
25.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.71 |
58.33% |
0 |
Total medie liceu |
3.35 |
41.18% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.49 |
15.79% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.13 |
43.33% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
1.82 |
26.92% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.20 |
35.48% |
0 |
Total medie liceu |
2.38 |
29.60% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
3.94 |
52.94% |
0 |
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE |
SERAL |
2.63 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN ECOLOG SI PROTECTIA CALITATII MEDIULUI |
ZI |
2.23 |
33.33% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
1.35 |
16.67% |
0 |
TEHNICIAN IN HOTELARIE |
ZI |
2.68 |
40.00% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA |
ZI |
4.27 |
66.67% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
FRECVENTA REDUSA |
2.38 |
28.57% |
0 |
Total medie liceu |
2.55 |
32.18% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.95 |
25.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
2.36 |
20.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
1.91 |
22.22% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
3.17 |
42.86% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.95 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
1.77 |
11.11% |
0 |
Total medie liceu |
1.94 |
20.69% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.52 |
75.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Seral |
1.27 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
4.11 |
37.50% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
6.01 |
100.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.64 |
70.00% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
4.85 |
63.64% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
1.94 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.41 |
40.91% |
0 |
Total medie liceu |
4.29 |
46.99% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.23 |
78.95% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.99 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
2.54 |
36.84% |
0 |
Tehnician electromecanic |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.98 |
52.94% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
5.10 |
77.78% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
3.54 |
20.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.63 |
47.83% |
0 |
Total medie liceu |
4.03 |
52.21% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.28 |
47.22% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.18 |
50.00% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
5.50 |
66.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
4.34 |
46.15% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
4.73 |
75.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
1.80 |
28.57% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
4.55 |
54.72% |
0 |
Total medie liceu |
4.40 |
51.75% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.86 |
33.33% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.12 |
42.86% |
0 |
Tehnician ecolog și protecția calității mediului |
Zi |
3.16 |
50.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.83 |
45.83% |
0 |
Tehnician în hotelărie |
Zi |
3.82 |
40.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Seral |
2.49 |
33.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.73 |
44.64% |
0 |
Total medie liceu |
3.46 |
41.96% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.15 |
25.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
4.17 |
33.33% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
4.71 |
38.46% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.10 |
28.57% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
1.29 |
20.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
2.52 |
30.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
3.66 |
37.84% |
0 |
Total medie liceu |
2.58 |
26.65% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.79 |
9.09% |
0 |
Stiinte Sociale |
Frecventa redusa |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
1.98 |
16.67% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
4.33 |
45.45% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.08 |
15.00% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
1.95 |
16.67% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.99 |
4.26% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
1.51 |
18.80% |
0 |
Tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii |
Zi |
6.01 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
1.86 |
22.59% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
0.61 |
9.52% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.45 |
5.13% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
0.47 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician ecolog si protectia calitatii mediului |
Zi |
3.66 |
38.10% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
0.31 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Seral |
0.41 |
4.26% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.11 |
9.09% |
0 |
Tehnician in turism |
Frecvenţă redusă |
0.41 |
3.85% |
0 |
Tehnician in turism |
Fără frecvenţă |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Seral |
5.55 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
0.81 |
4.76% |
0 |
Total medie liceu |
0.86 |
4.67% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
1.55 |
25.00% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
2.53 |
30.30% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.46 |
4.00% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
1.59 |
22.22% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.91 |
14.63% |
0 |
Total medie liceu |
1.61 |
19.23% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Industria alimentara (2007) |
Seral |
3.08 |
44.83% |
0 |
Matematica-Informatica |
Zi |
4.73 |
50.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.91 |
12.96% |
0 |
Tehnician analize produse alimentare |
Zi |
3.06 |
42.31% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.07 |
16.22% |
0 |
Tehnician in hotelarie |
Zi |
1.34 |
18.18% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
1.39 |
12.82% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
2.96 |
40.57% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Seral |
4.51 |
56.36% |
0 |
Veterinar (2007) |
Zi |
6.93 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.00 |
39.43% |
0 |