COLEGIUL DE INDUSTRIE ALIMENTARA "ELENA DOAMNA" LOCALITATEA GALATI
642 Vezi top licee

  • Director

    Nichita Maria Luminiţa

  • Mediu

    urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Grup Scolar Industrial

  • Cod SIRUES

    1761104702

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

Pregătește-te pentru Evaluarea Națională!

62.000 membri înregistrați care repetă deja din peste 5000 exerciții, probleme, fișe de teorie și lecții video

  • Identificarea golurilor
  • Evaluare facilă
  • Recomandări inteligente de învățare
Creează cont gratuit

Informaţii utile pentru admitere 2023

Specializare Cod 2023 Locuri 2023 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2022
Rromi R.Moldova
Turism si alimentatie 102 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.81
Industrie alimentara 101 120 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 3.75

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
Industrie alimentara - 3.75 4.03 4.73 3.03 3.53 3.91 3.20 3.39 4.42 4.42 6.28 - 6.33 - 4.58
Turism si alimentatie - 6.81 6.19 7.21 6.32 6.47 6.90 7.18 7.14 6.46 6.46 7.46 7.06 7.20 - -
Industrie alimentara Engleza - - - - - - - - - - - - - 5.21 -
Turism si alimentatie Engleza - - - - - - - - - - - - - 6.77 -

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2023

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.71 75.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 7.10 97.22% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 5.43 0.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 3.14 41.18% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 2.73 25.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 3.26 0.00% 0
Total medie liceu 5.20 65.06% 0

Specializari şi rezultate BAC 2022

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 4.94 53.85% 0
Tehnician în gastronomie Zi 7.15 94.44% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 4.30 66.67% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 5.69 70.00% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 5.53 66.67% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 4.28 30.00% 0
Total medie liceu 5.98 72.84% 0

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 4.02 33.33% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.61 85.00% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 3.17 25.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 3.32 23.81% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 4.17 53.85% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 2.54 40.00% 0
Total medie liceu 4.75 55.00% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 3.69 50.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 5.21 67.50% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 1.23 13.33% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 1.84 22.22% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 2.22 20.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 1.53 7.14% 0
Total medie liceu 2.87 34.58% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE ZI 4.48 54.05% 0
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE ZI 5.80 72.92% 0
TEHNICIAN IN IND. ALIM. FERMENTATIVA SI IN PREL. LEGUMELOR SI FRUCTELOR ZI 4.36 44.44% 0
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA ZI 4.99 59.26% 0
TEHNICIAN IN MORARIT, PANIFICATIE SI PRODUSE FAINOASE ZI 4.90 20.00% 0
TEHNICIAN IN PRELUCRAREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA ZI 3.68 23.08% 0
TEHNICIAN PRELUCRARI MECANICE ZI 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 4.93 56.43% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 4.44 57.89% 0
Tehnician în gastronomie Zi 5.48 67.65% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 2.48 16.67% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 4.82 54.55% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 2.12 15.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 2.17 16.67% 0
Total medie liceu 3.99 45.67% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.22 53.33% 0
Tehnician în gastronomie Zi 5.98 77.27% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 1.43 0.00% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 4.32 50.00% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 5.60 75.00% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 4.64 50.00% 0
Total medie liceu 5.17 62.60% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.12 66.67% 0
Tehnician în gastronomie Zi 7.06 86.67% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 5.32 66.67% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 3.84 46.67% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 4.34 41.67% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 4.02 50.00% 0
Total medie liceu 5.39 64.84% 0

Specializari şi rezultate BAC 2015

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.45 66.67% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.52 82.54% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 3.18 46.15% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 4.70 61.11% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 3.49 44.44% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 2.77 35.29% 0
Tehnician în turism Zi 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 5.05 64.33% 0

Specializari şi rezultate BAC 2014

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 5.23 70.83% 0
Tehnician în gastronomie Zi 6.25 84.85% 0
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor Zi 0.69 11.11% 0
Tehnician în industria alimentară Zi 3.48 33.33% 0
Tehnician în morărit, panificație și produse făinoase Zi 3.62 46.15% 0
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală Zi 3.50 35.71% 0
Tehnician în turism Zi 0.00 0.00% 0
Tehnician operator tehnică de calcul Zi 0.00 0.00% 0
Total medie liceu 4.28 53.72% 0

Specializari şi rezultate BAC 2013

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor Zi 5.55 66.67% 0
Tehnician analize produse alimentare Frecventa redusa 3.16 42.55% 0
Tehnician in gastronomie Zi 6.56 80.00% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 3.36 32.00% 0
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase Zi 3.62 52.94% 0
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala Zi 1.47 11.11% 0
Tehnician in turism Zi 2.32 33.33% 0
Total medie liceu 3.72 45.51% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehn. in ind. alim. fermentativa si in prel. legumelor si fructelor Zi 4.14 37.50% 0
Tehnician analize produse alimentare Frecventa redusa 1.95 18.68% 0
Tehnician in gastronomie Frecventa redusa 0.33 4.55% 0
Tehnician in industria alimentara Seral 0.67 2.78% 0
Tehnician in morarit, panificatie si produse fainoase Zi 1.34 20.00% 0
Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala Zi 1.67 25.00% 0
Total medie liceu 1.68 18.09% 0

Specializari şi rezultate BAC 2011

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Frecvenţă redusă 0.92 9.09% 0
Tehnician analize produse alimentare Seral 1.40 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.79 31.30% 0
Tehnician in gastronomie Zi 0.62 5.26% 0
Tehnician in industria alimentara Frecvenţă redusă 0.00 0.00% 0
Tehnician in industria alimentara Fără frecvenţă 0.00 0.00% 0
Tehnician in industria alimentara Seral 0.00 0.00% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 0.92 8.70% 0
Total medie liceu 0.83 6.79% 0

Specializari şi rezultate BAC 2010

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 3.05 37.65% 0
Tehnician in gastronomie Zi 2.45 32.00% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 1.12 12.50% 0
Total medie liceu 2.21 27.38% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Industria alimentara (2007) Zi 6.65 90.91% 0
Matematica-Informatica Zi 5.90 0.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 4.20 55.96% 0
Tehnician in agroturism Zi 1.91 28.57% 0
Tehnician in gastronomie Zi 2.29 29.17% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 2.59 33.82% 0
Telecomunicatii (2007) Zi 5.90 0.00% 0
Total medie liceu 4.21 34.06% 0

Informaţii utile pentru admitere 2023

Specializare Cod 2023 Locuri 2023 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2022
Rromi R.Moldova
Turism si alimentatie 102 48 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 6.81
Industrie alimentara 101 120 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 3.75

Date de contact

  • JUDEȚ

    Galati

  • Localitate

    Galati

  • Adresa poștală

    Str. Domnească, Nr. 169

  • Cod poștal

    800189

  • Telefon

    0236-465551

  • Fax

    0236-465551

  • E-mail

    elenadoamna_gl@yahoo.com

  • Site

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.