5 septembrie 2016 17:17
1935 vizualizări

Top 5 aplicatii mobile care iti vor usura viata la scoala

Ai vrea sa iti ofere cineva, ca prin magie, rapunsul corect la o intrebare din tema? Sau sa gasesti exact raspunsul pe care il cautai in pauza dinaintea unei lucrari de control?

Din fericire toate aceste lucruri sunt posibile acum multumita unor aplicatii mobile pentru elevi.

Iata un top 5 al celor mai bune aplicatii menite sa iti usureze efectiv viata la scoala:

1.       Platforma online care contine materia disciplinelor Romana si Matematica, pentru clasele V – VIII

Cat de simplu ar fi daca ai putea cauta ceva in manual sau caiet printr-un simplu search? Sau daca ai putea vedea direct rezolvarea unui exercitiu matematic, in loc sa tot cauti prin caiete si ciorne modalitatea corecta de rezolvare?

Aceasta platforma va usura efectiv viata elevilor de gimnaziu, mai ales a celor din anii terminali, pe care ii apasa si stresul pregatirii pentru Evaluarea Nationala pe langa cel al tezelor.

 

[citeste mai departe]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.