5 septembrie 2016 17:17
1049 vizualizări

Top 5 aplicatii mobile care iti vor usura viata la scoala

Ai vrea sa iti ofere cineva, ca prin magie, rapunsul corect la o intrebare din tema? Sau sa gasesti exact raspunsul pe care il cautai in pauza dinaintea unei lucrari de control?

Din fericire toate aceste lucruri sunt posibile acum multumita unor aplicatii mobile pentru elevi.

Iata un top 5 al celor mai bune aplicatii menite sa iti usureze efectiv viata la scoala:

1.       Platforma online care contine materia disciplinelor Romana si Matematica, pentru clasele V – VIII

Cat de simplu ar fi daca ai putea cauta ceva in manual sau caiet printr-un simplu search? Sau daca ai putea vedea direct rezolvarea unui exercitiu matematic, in loc sa tot cauti prin caiete si ciorne modalitatea corecta de rezolvare?

Aceasta platforma va usura efectiv viata elevilor de gimnaziu, mai ales a celor din anii terminali, pe care ii apasa si stresul pregatirii pentru Evaluarea Nationala pe langa cel al tezelor.

 

[citeste mai departe]

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.