24 octombrie 2012 17:13
1312 vizualizări

TOAMNA ACEASTA DIVERSITATE ÎNSEAMNĂ CULTURE.SHOP

În perioada 05.11.2012 - 30.11.2012, AIESEC Bucureşti organizează cea de-a doua ediţie a proiectului educaţional Culture.Shop. Studenţi internaţionali din ţări precum Brazilia, Germania, Chile şi Ucraina vin la Bucureşti pentru a desfăşura workshopuri în limba maternă, dar şi în limba engleză. Subiectele dezbătute se vor axa pe: cultură, gastronomie, artă, film, limbă şi limbaj.

Timp de 4 săptămâni, studenţii facultăţilor de limbi străine, dar şi cei care studiază o limbă străină au posibilitatea de a experimenta emoţia unei discuţii cu un nativ din ţările mai sus menţionate. Proiectul este structurat pe două nivele de dificultate: începător şi avansat, astfel încât tinerii decid la care sesiuni doresc să participe şi în ce interval orar: 16:00-18:00, 18:00-20:00. Este posibilă alegerea a maxim două limbi străine, workshopurile având loc în paralel.  Taxa de participare este de 70 de lei pentru pachetul cu o limbă străină şi de 100 de lei pentru pachetul cu două limbi străine. Pentru detalii şi înscrieri accesaţi acest link sau pagina de Facebook.

Scopul proiectului este de a oferi o noua perspectivă studenţilor români asupra diversităţii culturale. De asemenea, Culture.Shop este o modalitate practică de a îmbunătăţi cunoştinţele actuale ale participanţilor în ceea ce priveşte limba străină studiată, cât şi limba engleză.

AIESEC este o asociaţie globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de tineri sau proaspăt absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior. AIESEC este prezentă în peste 1100 de universităţi, 110 ţări şi teritorii şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership ale membrilor săi. AIESEC oferă acestora diferite oportunităţi pentru o experienţă unică prin programul de Internship-uri Internaţionale sau prin poziţia de leadership. 

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.