1 iulie 2016 16:33
2203 vizualizări

Centrul National de Evaluare si Examinare a emis o declaratie referitoare la subiectul controversat la Matematica, din cadrul Evaluarii Nationale 2016

Proba de matematica din cadrul Examenului de Evaluare Nationala 2016 s-a dovedit a fi una dificila. Mai precis, subiectul 1, item 6 a fost declarat de catre unii elevi ca fiind ambiguu. Acest lucru a dus la crearea unei petitii online care a fost semnata de nici mai mult nici mai putin de 30.000 de elevi si parinti.

Centrul National de Evaluare si Examinare a emis o declaratie referitoare la subiectul controversat la Matematica.

Citeste declaratia Centrului National de Evaluare si Examinare

 

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.