8 august 2016 14:25
854 vizualizări

Adolescenti in misiune: socializare, adaptare la schimbare si la un grup nou

Intre 13 si 19 ani, copiii se simt adesea neintelesi de parinti, prieteni sau chiar de scoala. De aceea, adolescentii au nevoie de sprijinul adultilor din viata lor pentru a-si forma abilitati sociale sanatoase si a face fata tuturor provocarilor, mai ales ca de integrare si adaptare depind performantele lor scolare.

Cum putem sa ne ajutam copiii sa comunice eficient, sa fie adaptabili si sa faca fata atat ”testelor” in plan psiho-social, cat si examenelor si tezelor de la scoala?

 

Citeste raspunsul AICI.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.