23 iunie 2016 10:54
2151 vizualizări

3 sfaturi pentru ultimele zile inainte de Evaluarea Nationala

Simti cum te cuprinde teama cand te gandesti ca peste doar cateva zile vei sustine examenul de Evaluare Nationala?

Noi avem pentru tine 3 sfaturi pretioase care sa te ajute sa treci mai usor prin aceste ultime zile incarcate de emotii:

1.        Recapituleaza strict capitolele la care intampini dificultati

 

Recapitularea nu trebuie sa fie neaparat una totala atunci cand mai este atat de putin pana la examen. Concentreaza-ti atentia pe...[citeste mai departe]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.