19 ianuarie 2018 17:40
1888 vizualizări

Rezolvari modele subiecte evaluare nationala 2017 - limba romana

Testeaza-ti cunostintele pentru examenul de Evaluare Nationala! Specialistii nostri au rezolvat modelele de subiecte pentru evaluarea nationala din 2017, proba la limba romana, pentru ca tu sa poti invata eficient!

Consulta modelele de subiecte aici ► MODELE SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2017 - LIMBA ROMANA

Consulta rezolvarile modelelor de subiecte aici ► REZOLVARI MODELE SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2017 - LIMBA ROMANA

 

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.