25 noiembrie 2016 14:57
1886 vizualizări

ExamenulTau – platforma disponibila oricand

Cand cauta un profesor meditator pentru copiii lor, parintii opteaza adesea pentru dascali celebri pentru rezultatele obtinute de elevii lor. Problema in astfel de situatii este ca acesti profesori nu mai au foarte mult timp la dispozitie, iar distanta intre doua meditatii poate ajunge sa fie chiar si de doua saptamani. Prin urmare, intervalul prea mare intre doua lectii particulare face ca rezultatele scolare ale elevilor sa nu fie atat de spectaculoase pe cat si-ar dori parintii.

ExamenulTau – „profesorul meditator“ oricand la dispozitia elevilor

Din fericire, in ultima perioada, invatamantul romanesc a permis patrunderea unor noi metode de studiu, perfect adaptate noilor generatii de elevi: manualele digitale sau platformele online, fiind doua astfel de exemple.

Intelegand nevoile si dorintele tinerilor de astazi, dar si evolutia societatii la nivel global, Intuitext a creat un produs inovator care raspunde tuturor cerintelor elevilor. ExamenulTau nu este un site, ci o platforma online, un produs de invatare pe care copiii din clasele a VII-a si a VIII-a il pot accesa dupa achitionarea unei licente si care le ofera resurse inedite de invatare la Limba Romana si Matematica.

Cum i-a ajutat ExamenulTau pe elevi

Utilizand ExamenulTau  elevii, dar si parintii care doresc sa-si ajute copiii sa invete cu placere vor intelege: de ce unii utilizatori au declarat ca datorita platformei Examenul Tau nota lor la Evaluarea Nationala a crescut cu 2 puncte, de ce pentru altii a fost ca un profesor meditator la care au avut acces tot timpul, fie ca doreau sa se pregateasca pentru teme, sa-si verifice cunostintele sau sa se pregateasca pentru cele mai importante etape: tezele si Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VIII-a, dar si cat de important a fost faptul ca erau autonomi, ei putand accesa „profesorul meditator“ oricand aveau nevoie de ajutor la Limba Romana sau Matematica.

 

Citeste continuarea aici.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.