10 mai 2013 16:14
1665 vizualizări

O mulţime de subiecte speciale în numărul 50 din Cutezătorii

Cutezători de pretutindeni, echipa voastră preferată are ceva de sărbătorit alături de voi! În luna mai sunteţi invitaţi să vă bucuraţi de subiecte speciale într-o ediţie jubiliară.

Credeţi cu tărie în voi pentru că totul este posibil! O demonstrează Andrei Roşu, un erou al zilelor noastre. Primul român care a terminat un ultratriatlon vă arată cum puteţi fi Peste limite.

Pentru visele şi ambiţiile voastre  îndrăzneţe inspiraţi-vă din povestea crochet designer-ului, Cristina Matei. Intraţi în ritmul campionilor streetdance cu Trouble Crew şi Paul Gheorghe. Vă vor convinge să exclamaţi, la final: Don’t stop for nothing!

Alături de cutezătorii care vă întrec în număr de ani, sunteţi voi şi proiectele voastre. Curajoase şi interesante, ele au fost reunite  în suplimentul Şcoala Altfel dedicat acvităţilor din saptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Şi pentru că, mai ales, într-o perioadă Eco Fun, subiectele din ecologie nu puteau lipsi, aflaţi despre iniţiative îndrăzneţe precum Sanctuarul Urşilor Liberi de la Zărneşti într-un interviu cu fondatoarea acestuia. Nu rataţi nici Eco Educaţia despre clădirile verzi oferită cu entuziasm de o asociaţie ecologistă.

Dacă mai aveţi nevoie de sugestii pentru vara asta: exploraţi lumea animalelor oriunde v-aţi afla, la oraş, la ţară sau la munte! Rubrica Exploratori mici într-un ecosistem mare vă arată cum să începeţi. Veţi fi gata să intraţi în misiunea propusă de prietenii de la Intuitext imediat ce veţi avea un Stil de viaţă verde.

Echipa Cutezătorii vă doreşte cât mai multe ore de lectură plăcută alături de revista preferată. Mai multe detalii şi câteva extrase din noua ediţie Cutezătorii vă oferă site-ul www.cutezatorii.ro.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.