31 august 2016 16:53
836 vizualizări

ACEASTA este metoda prin care vei reusi sa motivezi pana si cel mai dezinteresat elev!

Motivatia scolara nu este tocmai o prioritate pentru copilul adolescent. La varsta aceasta, nici scoala nu prea este, iar faptul ca invatarea traditionala implica de multe ori un birou plin de caiete, culegeri, ciorne si manuale, este lesne de inteles de ce.

Ca parinte, ti-ai dori sa il impulsionezi cumva sa invete, insa cum poti face asta cand stii ca nici tie, la varsta lui, nu iti placea sa “tocesti”?

 

1.       Propune-i o tehnica alternativa invatarii clasice

 

[citeste mai departe]

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.