19 ianuarie 2018 17:19
1183 vizualizări

Modificari importante in regulament pentru anul scolar 2018-2019

Fara uniforme, fara telefoane mobile, fara elevi de serviciu si fara pedepse cu note slabe

Noul regulament-cadru de organizare a unitatilor de invatamant preuniversitar prevede ca elevii nu vor mai avea voie la ore cu telefoanele mobile.

De asemenea, spre bucuria parintilor dar si a elevilor, acestia nu vor mai putea fi sanctionati in cazul in care nu poarta uniforma.

Afla care restul modificarilor aduse regulamentului si ce alte lcururi au devenit interzise in anul scolar 2018-2019 de aici:

MODIFICARI IMPORTANTE IN REGULAMENTUL SCOLAR

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.