4 octombrie 2012 11:30
1222 vizualizări

Misiunea mea: ÎNVĂŢ CU PLĂCERE. Prima provocare: CONCURS de fotografie!

Vă anunţam în urmă cu două săptămâni că revista Cutezătorii îşi lanseaza noul număr şi vă invitam să descoperiţi noutăţile pe care le aduce! Începând cu numărul 44 revista inaugurează o rubrică nouă: “Misiunea mea: Învăţ cu plăcere!”. Pentru realizarea ei specialiştii INTUITEXT se implică trup şi suflet! Nu s-ar putea altfel. De ce? Pentru că noua rubrică vorbeşte, înainte de toate, despre pasiuni şi despre cum ele pot deveni o misiune uşoară, un drum către succes. Drumul VOSTRU către succes!

Prima rubrică a fost dedicată FOTOGRAFIEI. Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte. Aşadar, ne-am propus să vă învăţăm cum puteţi scrie poveşti cu ajutorul fotografiei. Mai ales că lunile septembrie şi octombrie sunt unele ofertante vizual. Am vorbit despre compoziţie, lumină şi contrast (informaţii pe care le regăsiţi în revistă) şi am lansat o provocare: “Realizaţi-vă propriul screensaver în care să surprindeţi toamna!”. Invităm micii fotografi de pretutindeni să urmeze sfaturile specialistului şi să surprindă toamna într-un singur cadru. Cele mai frumoase 3 vor fi premiate cu un produs INTUITEXT. Voi aţi acceptat provocare? Nouă ne-ar plăcea foarte mult să ne faceţi cadou screensavere noi! 

Puteţi trimite fotografiile prin intermediul paginii de Facebook INTUITEXT sau la adresa de mail misiuneamea@intuitext.ro. Câştigătorii vor fi anunţaţi în a doua parte a lunii octombrie! Mult succes!

 

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.