9 mai 2017 18:36
3691 vizualizări

Metoda auto-testarii - secretul notelor mari la matematica in doar 3 pasi

Dintre toate metodele de invatare practicate de elevi, unele s-au dovedit a fi ineficiente. Insa cu doar o luna si jumatate despartindu-ne de examenul de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, este imperios necesar ca elevii sa practice o metoda eficienta de recapitulare, daca isi doresc sa intre la un liceu bun si sigur.

Chiar daca uneori pare ca optiunile le sunt limitate la doar vechea metoda de “tocit”, noi venim cu o alternativa eficienta, care ii vor ajuta sa isi atinga scopul. Cea mai eficienta metoda de invatare este cea prin auto-testare!

Foarte frecvent folosita, mai ales inaintea unor examene importante sau teze, aceasta metoda este adesea folosita intuitiv, inclusiv de catre adulti. Un bun exemplu in acest sens este examenul auto – cati actuali soferi nu au invatat pentru acest examen rezolvand testele-grila inainte chiar de a invata partea teoretica?

Dar cum sa puna elevii asta in practica in contextul examenului de Evaluare Nationala, clasa a VIII-a?

 

AFLA DE AICI

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.