8 decembrie 2016 12:09
930 vizualizări

Invatarea mixta – de ce este ExamenulTau in avangarda noutatilor in educatie

Tinand cont de pasiunea adolescentilor de astazi pentru gadget-uri smart, specialistii Intuitext au gandit tehnologia din perspectiva beneficiilor si au creat un produs educational deosebit: platforma de invatare online ExamenulTau. Astfel, Intuitext a reusit sa transforme teama de tehnologie in recunostinta ca toate inventiile futuriste pe care le iubesc copiii ii vor ajuta sa aiba un parcurs educational foarte placut.

In acest sens, ExamenulTau raspunde exact nevoilor si dorintelor pe care le au noile generatii de elevi. Adolescentii de astazi petrec mult timp pe tableta sau telefon, sunt curiosi sa descopere cele mai ingenioase aplicatii, produse sau gadget-uri si au o determinare pe care vechile generatii nu o aveau.

Pentru a mentine vie curiozitatea copiilor si interesul lor pentru tot ce e nou si fresh, specialistii Intuitext au creat o platforma online care ii va ajuta sa invete mai usor, mai eficient si mai placut.

Noi metode de invatare

ExamenulTau.ro este un produs online de invatare, pe care elevii din clasele a VII-a si a VIII-a il pot accesa dupa achizitionarea unei licente fie pentru un an intreg de studiu, fie pentru doi. Aici, ei vor gasi toata materia la Limba Romana si Matematica inclusa in programa pentru examenul de Evaluarea Nationala, materie structurata astfel incat studiul sa fie cu adevarat atractiv.

Tot cu scopul de a simplifica si eficientiza procesul de invatare, ExamenulTau.ro a fost conceput astfel incat sa completeze lectiile clasice de la scoala sau profesorul meditator. Folosind acest produs de invatare, elevii vor putea lucra autonom, vor recapitula pentru temele zilnice, teze sau Evaluarea nationala folosind filmele de predare (pe care le pot vizualiza de cate ori au nevoie), problemele rezolvate in pasi, isi pot crea singuri testele de verificare atunci cand vor sa-si masoare cunostintele.

Asadar, reunind toate beneficiile si caracteristicile acestui produs online de invatare, se poate spune ca ExamenulTau.ro este un produs complet, ce ii va duce direct pe podium pe toti cei care il utilizeaza

 

Citeste mai multe detalii.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.