1 iunie 2012 16:53
1449 vizualizări

INTUITEXT te asteapta la Bookfest cu lectii pe calculator si super oferte

Vino la zona interactiva INTUITEXT, aflata in cadrul Salonului International de Carte Bookfest si convinge-te cat de usor este sa inveti cu placere. Ai la dispozitie un portofoliu de peste 20 de produse constand in lectii pe calculator pentru matematica, geografie, fizica, biologie si chimie, dar si Revista de Matematica din Timisoara si Gazeta de Matematica, ambele in format electronic.

In plus, pana duminica, 3 iunie, ora 20:00, ai posibilitatea sa te intalnesti cu Scormonila, celebrul personaj din seria de lectii pe calculator Matemagia si sa descoperi toate surprizele pe care ti le-am pregatit.

Iti dezvaluim doar atat: pentru fiecare lectie pe calculator achizitionata primesti un mar verde gustos si sanatos.

Cum ne gasesti? Foarte simplu: Bookfest, Romexpo, pavilion C1.

Te asteptam.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.