1 iunie 2012 16:53
1000 vizualizări

INTUITEXT te asteapta la Bookfest cu lectii pe calculator si super oferte

Vino la zona interactiva INTUITEXT, aflata in cadrul Salonului International de Carte Bookfest si convinge-te cat de usor este sa inveti cu placere. Ai la dispozitie un portofoliu de peste 20 de produse constand in lectii pe calculator pentru matematica, geografie, fizica, biologie si chimie, dar si Revista de Matematica din Timisoara si Gazeta de Matematica, ambele in format electronic.

In plus, pana duminica, 3 iunie, ora 20:00, ai posibilitatea sa te intalnesti cu Scormonila, celebrul personaj din seria de lectii pe calculator Matemagia si sa descoperi toate surprizele pe care ti le-am pregatit.

Iti dezvaluim doar atat: pentru fiecare lectie pe calculator achizitionata primesti un mar verde gustos si sanatos.

Cum ne gasesti? Foarte simplu: Bookfest, Romexpo, pavilion C1.

Te asteptam.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.