3 ianuarie 2013 18:09
1273 vizualizări

Fii şi tu unul dintre absolvenţii celui mai bun proiect educaţional de tineret din România!

Dacă eşti elev în clasa a 9-a sau a 10-a şi vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învăţare alături de traineri internaţionali, Şcoala de Valori în parteneriat cu AIESEC organizează pentru tine în perioada 1 decembrie 2012 - 23 ianuarie 2013 înscrierile pentru proiectul GROW.

GROW este singurul program inovativ de educaţie non-formală din România construit pe un curriculum, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare.  

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a 9-a şi a 10-a se vor desfăşura timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 3 februarie - 13 martie 2013.  Într-un mediu dominat de multiculturalitate şi diversitate, participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor, vor învăţa despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public şi îşi vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaţionalismul - programul fiind susţinut în limba engleză de trainerii internaţionali veniţi în România prin organizaţia AIESEC, abordarea pe termen lung, conţinutul educaţional îmbunătăţit continu şi acoperirea naţională - proiectul desfăşurându-se în cele mai mari 14 oraşe din România (Bucureşti, Brasov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Arad).

Până acum în program au participat 5699 de elevi din  180 de licee, pregătiţi de 246 studenţi internaţionali.

Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 Cel mai bun proiect de educaţie de tineret din România de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

Proiectul se bucură de sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internaţional, Decathlon, HP şi Zentiva.

Pentru înscrieri vizitaţi site-ul proiectului GROW  Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 23 ianuarie 2013. Mai multe informaţii despre proiectele Şcolii de Valori găsiţi pe site-ul oficial al organizaţiei.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.