21 noiembrie 2018 13:41
852 vizualizări

Distanţa de la un punct la un plan. Distanţa de la un punct la o dreaptă. Distanţa dintre două plane paralele

Continuam recapitularea pentru teza semestriala la matematica, cu lectia despre demonstrarea perpendicularitatii a doua plane si distantele in spatiu.

Impartim aceasta lectie in trei parti:

·         distanta de la un punct la un plan;

·         distanta de la un punct la o dreapta;

·         distanta dintre doua plane paralele.

 

Le luam pe rand:

·         Distanta de la un punct la un plan:

[citeste mai departe]

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.