21 noiembrie 2018 13:26
809 vizualizări

Criteriile de congruenţă a triunghiurilor

[Lectie online, matematica gimnaziu]

Recapitulam impreuna criteriile de congruenta pentru triunghiuri?

Sa incepem prin a ne aminti ca daca „doua triunghiuri sunt congruente” inseamna ca au toate laturile și unghiurile corespunzatoare, congruente.

Un criteriu de congruenta este o serie de conditii care implica congruenta a doua triunghiuri.

[Citeste mai departe]

 

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.