5 aprilie 2016 14:09
1058 vizualizări

3 lucruri pe care copilul tau si-ar dori sa le stii

Incerci din rasputeri sa comunici cu adolescentul tau insa acest lucru s-a dovedit a fi de-a dreptul imposibil? Inaitne sa arati cu degetul spre copilul tau, alfa ca si adolescentii cred cam acelasi lucru despre parintii lor.

Daca vrei sa repari o comunicare deficitara, afla mai intai care sunt cele 3 lucruri pe care adolescentul tau isi doreste cu ardoare ca tu  sa le stii:

1.       „Nu imi face niciodata observatie in public!”

Copilul tau urmeaza sa intre in primul sau an de liceu? Atunci cu siguranta nu mai este un lucru acceptabil pentru el ca mama sau tata sa ii faca observatie de fata cu prietenii sai sau colegii sai de scoala.

Pastreaza mustruluielile pentru acasa, intre patru pereti si in public asigura-te ca iti temperezi atat limbajul verbal, cat si cel nonverbal.

 

 

2.        [citeste mai departe]

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.