4 aprilie 2013 20:51
1536 vizualizări

Câștigătorii ultimei ediții ”Misiunea Mea” au fost aleși!

În luna martie INTUITEXT, alături de revista Cutezătorii, v-au provocat să scrieți despre cel mai drag dascăl din viața voastră, să îi dăruiți astfel cel mai frumos cadou de primăvară, printr-un simplu MULȚUMESC . Am primit de-a lungul întregii luni poveștile voastre frumoase și cu greu am ales 3 pe care să le premiăm cu un CD educațional.

Mădălin Ivașcu, acum elev în clasa a VII-a, a ales să scrie despre învățătoarea sa. Ne-au rămas în minte, din întreaga poveste, cuvintele ”Vă mulţumesc pentru anii în care m-aţi învăţat să gândesc frumos şi să apreciez calitatea-n tot ce mă-nconjoară: literatură,muzică şi artă. Mă bucura când aveaţi idei diferite de programa şcolară, care ne puneau la încercare perspicacitatea şi creativitatea, iar noi ne simţeam nişte fiinţe care gândesc liber şi nu doar elevi-roboţi.”.

Larisa Murariu ne-a convins de gândurile dragi ce i le poartă dirigintei sale. Ne-a făcut o mare plăcere să citim despre prima întâlnire dintre elev și diriginte: ”Eram curioasă şi emoţionată...  Aţi intrat în clasă cu zâmbetul pe buze, ne-aţi  vorbit despre speranţă si credinţă, despre cum o să ne desfăşurăm ora de dirigenţie.  Nu pot să uit că nu ne-aţi vorbit ca un profesor, ci ca un părinte care îşi încurajează copii să păşească cu dreptul în viaţă.”

Am zâmbit când am citit cum Delia Micu și-a început confesiunea: Aş putea alege o mulţime de persoane cǎrora sǎ le mulţumesc pentru tot ce au fǎcut pentru mine, cǎ m-au ajutat când mi-a fost mai greu şi cǎ au fost lângǎ mine la bine, dar mai ales la rǎu. Când mi s-a mai spus în trecut sǎ scriu despre o persoanǎ cǎreia să îi mulţumesc, eu am scris, cum mi se pǎrea firesc la acea vreme, despre mama. Azi gândurile mele zboară spre o altfel de mamă... profesoara mea de limbă franceza, Alice-Elena Loghin.”. 

Felicitările noastre tuturor cutezătorilor care au rezolvat misiunea! Așteptăm sp ne trimiteți aceste povești și în Galeria campaniei ”Cu drag, profesorului meu”. Pentru că îți merită locul de onoare. Atât poveștile, cât și oamenii din spatele lor.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.