14 septembrie 2018 18:17
2298 vizualizări

Calendar Evaluare Nationala, clasa a VIII-a, 2019

Ministerul Educatiei Nationale a aprobat calendarul Evaluarii Nationale, clasa a VIII-a, pentru anul scolar 2018 – 2019. Anul acesta, Evaluarea se va sustine mai tarziu decat anul trecut, anul acesta tinandu-se cont si de zilele in care se sustine bacalaureatul.

Click aici pentru a deschide calendarul: https://bit.ly/2Qw8VJ9%20 

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.