24 mai 2012 17:30
1145 vizualizări

Brosura admiterii, gata pentru tipografie

Toti elevii de clasa a VIII-a asteapta cu nerabdare Brosura Admiterii. Aceasta contine toate informatiile de care un absolvent de gimnaziu are nevoie, in vederea admiterii la liceu. In anii trecuti aceasta brosura era gata pentru distribuire la inceputul lunii mai. Schimbarile de la Ministerul Educatiei au provocat in 2012 o intarziere.

Sursele declara ca brosura este pregatita sa intre in tipografie si ca intarzierea ei nu are legatura cu nicio schimbare de procedura a procesului de admitere, asadar elevii nu ar trebui sa fie ingrijorati.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.