24 mai 2012 17:30
1516 vizualizări

Brosura admiterii, gata pentru tipografie

Toti elevii de clasa a VIII-a asteapta cu nerabdare Brosura Admiterii. Aceasta contine toate informatiile de care un absolvent de gimnaziu are nevoie, in vederea admiterii la liceu. In anii trecuti aceasta brosura era gata pentru distribuire la inceputul lunii mai. Schimbarile de la Ministerul Educatiei au provocat in 2012 o intarziere.

Sursele declara ca brosura este pregatita sa intre in tipografie si ca intarzierea ei nu are legatura cu nicio schimbare de procedura a procesului de admitere, asadar elevii nu ar trebui sa fie ingrijorati.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.