8 noiembrie 2016 12:04
1385 vizualizări

Beneficiile financiare ale unei platforme online vs meditatii costisitoare cu un profesor

Intr-una dintre lucrarile sale de referinta („Mitul temei pentru acasa – De ce copiii nostri primesc prea multe sarcini inutile“), Alfie Kohn, specialistul american in parenting, sustine o idee indrazneata pentru cultura invatamantului romanesc, cel putin: „nici macar un singur studiu n-a stat la baza afirmatiei ca temele ii fac pe copii sa deprinda obiceiuri bune de munca sau sa dezvolte trasaturi de caracter pozitive, cum ar fi autodisciplina si independenta. Aceste ipoteze ar putea fi descrise drept mituri urbane, daca n-ar fi luate inca in serios in zonele suburbane si in cele rurale.“

In aceste conditii, o idee utila ar fi oferirea de instrumente eficiente de invatare, care sa-i ajute pe copii sa inteleaga notiunile dificile intr-un timp mult mai scurt. Asa de pilda este produsul de invatare online www.examenultau.ro,  o platforma educationala special creata pentru elevii din clasele a VII-a si a VIII-a. Aici, ei vor gasi resurse utile pentru a studia Limba Romana si Matematica, de la lectii video sau filme de predare pe care le pot urmari de cate ori vor, teste sau probleme rezolvate in pasi.

Produsul de invatare www.examenultau.ro  ii ajuta pe elevii de gimnaziu sa invete eficient, adica sa inteleaga anumite concepte si notiuni intr-un timp mult mai scurt. In afara de acest aspect, e important de mentionat faptul ca platforma incurajeaza studiul autonom, fara prezenta parintilor sau a profesorilor meditatori. In ceea ce-i priveste pe parinti, pe langa satisfactia pe care le-o ofera rezultatele scolare ale copiilor lor, acestia se mai pot bucura si de avantajele financiare: www.examenultau.ro costa mult mai putin decat sedintele de pregatire cu profesorii!

Licenta valabila pentru un an scolar

·         Matematica 248,9 lei

·         Matematica si Romana 399 lei (pret redus cu 20% din totalul de 498,8 lei)

·         Romana 248,9 lei

Licenta valabila pentru doi ani scolari

·         Matematica 399 lei

·         Matematica si Romana 798 lei

·         Romana 399 lei

 

Citeste continuarea articolului aici.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.