19 mai 2011 12:47
964 vizualizări

Arsenalul liceelor aflate la vanatoare de elevi: adolescentii sunt momiti cu conditii europene

Scolile promit performanta, profesori seriosi sau ingaduitori si proiecte europene. Mii de elevi de gimnaziu au vizitat in aceste zile targul de licee organizat la mallul din Timisoara. Adolescenti, dascali si parinti au trecut pragul targului de licee desfasurat in weekend, pentru a se interesa de oferta celor 50 de unitati scolare pornite la vanatoare de elevi. Scolile au pornit la atac cu cele mai mari realizari, cei mai sarguinciosi elevi si cele mai inedite forme de prezentare.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.