19 mai 2011 12:47
1453 vizualizări

Arsenalul liceelor aflate la vanatoare de elevi: adolescentii sunt momiti cu conditii europene

Scolile promit performanta, profesori seriosi sau ingaduitori si proiecte europene. Mii de elevi de gimnaziu au vizitat in aceste zile targul de licee organizat la mallul din Timisoara. Adolescenti, dascali si parinti au trecut pragul targului de licee desfasurat in weekend, pentru a se interesa de oferta celor 50 de unitati scolare pornite la vanatoare de elevi. Scolile au pornit la atac cu cele mai mari realizari, cei mai sarguinciosi elevi si cele mai inedite forme de prezentare.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.