24 august 2016 16:14
789 vizualizări

5 argumente PRO invatarea online

Invatarea clasica are beneficiile sale, insa de ce sa nu profitam de toate modalitatile prin care tehnologia ne usureaza viata?

Noi suntem de parere ca invatarea online este cu atat de mult mai simpla si mai placuta, incat si-a lasat in urma "competitia" - invatarea clasica.

Tu de ce parte esti?

Daca inca esti sceptic cu privire la beneficiile invatarii online, iti prezentam 5 argumente solide PRO, care cu siguranta te vor convinge:

1.  Totul este simplu si la indemana

Fara aglomeratie pe biroul de studiu, fara culegeri si caiete imprastiate, fara cautari nesfarsite ale lectiei la care vrei sa inveti: totul este online, la un click distanta, simplu, rapid si placut. 

 

Citeste continuarea aici

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.