4 octombrie 2012 10:34
1663 vizualizări

AIESEC București recrutează! Alege, experimentează, devino MAI MULT!

AIESEC Bucureşti – parte a celei mai mari organizaţii globale conduse de tineri, a început recrutarea pentru Team Member Programme. Programul se adresează tinerilor care îşi doresc să activeze ca voluntari în cadrul organizaţiei, putând deveni membri într-o echipă din departmentele AIESEC Bucureşti (Communication, Finance, Sales, HR, International Internships, Social Development, Alumni Development).

Team Member Programme este startul aventurii AIESEC, fiind unul dintre cele patru programe şi experienţe inedite în organizaţie. Această etapă constituie o sursă bogată de cunoştinţe teoretice şi aplicaţii practice, perspective internaţionale şi un card de acces către training-uri şi conferinţe asigurate de traineri externi şi interni. Beneficiile programului Team Member sunt accesul la o reţea socială global, experienţa lucrului în echipă, dezvoltarea de abilităţi şi competenţe, dezvoltarea unei perspective antreprenoriale şi responsabile.

Procesul de selecţie este alcătuit din 5 etape, structurate astfel: completarea formularului de înscriere online, urmată de interviurile de grup, interviurile individuale, o perioadă de probă şi interviurile finale. Astfel construită, evoluția procesului de recrutare are în vedere o selecţie justă a candidaților precum și familiarizarea acestora cu cultura organizaţională a AIESEC Bucureşti.

Înscrierile se pot face până la data de 11 octombrie 2012, completând formularul de aplicare de pe site-ul http://www.aiesecbucharest.ro/. Tot aici sunt disponibile detalii despre recrutare şi etapele acesteia.

Despre AIESEC Bucureşti

AIESEC este o organizaţie globală, apolitică, independentă, non-profit, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenţi ai instituţiilor superioare de învăţământ. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 oraşe.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.