19 mai 2011 12:47
1572 vizualizări

Absolventii de gimnaziu intra in focul admiterii

Testele nationale incep pe 20 iunie. Intre timp, unele licee vocationale, ca de exemplu cele sportive sau bilingve, organizeaza si probe de aptitudini inaintea repartizarilor computerizate. 255.000 de absolventi de gimnaziu sunt asteptati sa studieze in liceele din toata tara la zi, seral sau la cursuri cu frecventa redusa.

In Bucuresti, institutiile liceale sunt dispuse sa primeasca 15.600 de „boboci" in clasa a IX-a. Cele mai multe locuri sunt puse la bataie de Colegiul Economic Viilor, unde sunt asteptati 360 de absolventi de liceu.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.