4 martie 2013 14:08
1491 vizualizări

A apărut ediţia din martie a revistei “Cutezătorii”

Cutezătorii sunt în ediţia lunii martie mai pregătiţi ca oricând să vă contamineze cu optimism şi bună dispoziţie. Nu aveţi cum să rămâneţi deoparte pentru că razele jucăuşe ale soarelui primăvăratic vă vor ajunge oriunde aveţi de gând să vă ascundeţi.

Pregătiţi-vă să schimbaţi lumea. Aflaţi de ce educaţia civică este mai mult decât o materie la şcoală, fiind de fapt temelia pe care se bazează democraţia.

Pentru Misiunea mea: Învăţ cu plăcere realizată de prietenii de la Intuitext, veţi fi îndrumaţi, de această dată, cum să scrieţi despre un profesor drag şi cum să fiţi din nou printre câştigători. La secţiunea Cu drag, profesorului meu, de pe www.didactic.ro, „mărţişorul” vostru, dedicat profesorului drag, poate fi postat.

În rubrica De-a dura prin idei, Detectivul M. urmează să fie martor într-un proces de răsunet: copiii supăraţi pe matematică versus numerele. Rolul vostru este să vă imaginaţi deznodământul şi să scrieţi o scenetă.

Vreţi să învăţaţi să dansaţi? Profesioniştii de la Trouble Crew vă vor dezvălui secretele streetdance-ului. Aflaţi cum puteţi fi şi voi printre ei, urmând cursurile şcolii de dans Trouble Dance Studio.

A doua rezervaţie a ţării ca biodiversitate, Comana, vă oferă alte informaţii care să vă ajute în Concursul Naţional Eco Fun.

Câteva legende populare împreună cu alte două poveşti celebre, ecranizate acum în 3 D, şi un exerciţiu de perspicacitate sau de vocabular oferit de rubrica Povestea Vorbei vă vor convinge alături de Sore şi Maroon 5 că ediţia din luna martie are puterea de a transmite poftă de viaţă şi dorinţa de a continua să citiţi. Mai multe detalii pe www.cutezatorii.ro.

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.