SCOALA DE ARTE SI MESERII SAMUS CLUJ - NAPOCA

Director: Chiş Ambrozie; Tip unitate: Scoala de Arte si Meserii; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 1201338; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Şcoala de Arte şi Meserii "SAMUS" este o şcoală cu tradiţie fiinţând din 1951, ca şcoală profesională specială, iar începând cu anul şcolar 1996-1997 activitatea şcolii se desfăşoară într-o serie de clădiri noi. De la înfiinţare şi până în prezent şi-a îmbogăţit experienţa şi baza materială. Ea asigură educarea şi instruirea teoretico-practică pentru elevii deficienţi de auz si elevii deficienţi mintali în vederea integrării lor sociale şi profesionale. Este o şcoală pentru învăţământul special, finanţat din resurse publice, adoptând sistemul tradiţional de învaţamânt, forma de învăţamânt de zi. La &icircnfiinţare a fost destinată elevilor deficienţi de auz, iar din anul 1986 s-au constituit şi clase pentru deficienţi mintali. Din anul 2006 există şi clase cu elevi din învăţamântul de masă în specialitatea estetica şi igiena corpului omenesc, unitatea devenind şcoală...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova

Date de contact

Judeţ
Cluj
Localitate
Cluj-Napoca
Adresa poştală
Str. Fabricii de Zahăr, nr. 51
Cod poştal
400572
Telefon
0264-444877
Fax
0264-403818
E-mail
samsamuscj@yahoo.com
Site
www.samus.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.