LICEUL TEORETIC "RADU POPESCU" POPEȘTI LEORDENI

Tip unitate: Liceu Teoretic ; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 2361102174; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Într-o perioada in care tot mai mulți copii si viitori adolescenți considera ca a învață nu mai are niciun rost, Liceul Teoretic „Radu Popescu”, Popești-Leordeni își propune sa redefinească noțiunea de învățare si sa determine sentimentul de apartenența a copiilor la mediul în care învață.

Școala noastră nu reprezintă un mediu abstract, un cod de norme sau un vraf de documente, ci o instituție cu o personalitate bine definita, care sa ofere fiecărui copil șansa dezvoltării sale astfel încât sa devin responsabil pentru succesul personal si profesional.

Liceul Teoretic „Radu Popescu”, Popești-Leordeni, prin orientarea spre performanta, asigura pe plan local egalitate de șanse in educația elevilor noștri fata de cei din localitate si in general cu cei din municipiul București .

Citește mai mult: https://ltradupopescu.webnode.ro/despre-noi/

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Stiinte ale Naturii 143 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 4.64

Date de contact

Judeţ
Ilfov
Localitate
Popesti Leordeni
Adresa poştală
Popești-Leordeni, Str. Leordeni, Nr. 52, Oraș Popești-Leordeni, Judetul Ilfov
Cod poştal
77160
Telefon
021-4673423
Fax
0213614022
E-mail
liceulradupopescu@yahoo.com
Site
https://ltradupopescu.webnode.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


916 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.