COLEGIUL NATIONAL "MIRCEA ELIADE“ RESITA

Director: Lerch Cristina; Tip unitate: Liceu teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 425547; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Argumentele care s-au adus pentru ca liceul nostru să poarte numele de "Mircea Eliade" au fost următoarele:
1. În toamna anului 1990 liceul şi-a schimbat profilul, devenind de formaţie teoretică. Concomitent, au fost introduse discipline precum Istoria culturii şi civilizaţiei, împărţită în Istoria artelor şi Istoria religiei. Aceste discipline definesc sfera de studiu a celebrului cercetător şi scriitor, Mircea Eliade.
2. Performanţele elevilor şi profesorilor la nivel naţional au excelat la : istorie, engleză, cultură şi civilizaţie, geografie, limba română,informatica ,informatica aplicata,discipline sportive, concursuri de mediu,campanie antidrog .
3. Colaborările pe plan extern cu şcoli partenere prin proiecte europene din Italia, Grecia, Scotia , Olanda , Franta şi cu USA au fost posibile datorită catedrei de limbi moderne.
4. Performanţele catedrei de limba...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Filologie 110 28 - - Teoretica Uman - Limba rom - 7.01
Matematica-Informatica 111 28 - - Teoretica Real - Limba rom - 6.28
Stiinte ale Naturii 112 28 - - Teoretica Real - Limba rom - 6.80

Date de contact

Judeţ
Caras-Severin
Localitate
Resita
Adresa poştală
Str. Făgăraşului, Nr. 6
Cod poştal
-
Telefon
255231074
Fax
255231074
E-mail
eliade@amail.ro
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


416 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.