LICEUL TEORETIC "LUCIAN BLAGA" CONSTANTA

Director: Linea Elisabeta Ana Iuliana; Tip unitate: Liceu Teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 1361101474; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Constanța este un nume important din peisajul învățământului constănțean, imagine a unei instituţii de invățământ dotată în concordanță cu standardele europene şi cele cerute de ARACIP şi care, de-a lungul scurtei sale existențe, s-a remarcat prin activități de mare clasă, atât cele instructive-educative, cât şi cele extraşcolare.
Trecutul nostru... O şcoală generală de cartier în care nu foarte mulţi aveau încredere.

Prezentul nostru... Un liceu tânăr, dorit de beneficiarii direcţi si de cei indirecţi, un liceu în plină dezvoltare şi putem fi un liceu în plină ascensiune !!! Suntem un colectiv a cărui principală calitate este dorinţa de a atinge nivelul excelent, materializată prin munca depusă pentru atingerea idealurilor educaţionale şi a performanţei. Suntem elevi care ştim ce vrem de la viaţă, suntem elevi şi profesori care lucrăm în...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale 229 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 7.99
Filologie 227 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 8.04
Stiinte ale Naturii 228 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 8.33

Date de contact

Judeţ
Constanta
Localitate
Constanta
Adresa poştală
Str. Mărţişorului, Nr. 3-5
Cod poştal
900102
Telefon
0341405830
Fax
0341405830
E-mail
liceul_lucian.blaga@yahoo.com
Site
www.lucian-blaga.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


188 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.