LICEUL TEORETIC "IOAN SLAVICI" PANCIU

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Manovici Andrei Igor; Tip unitate: Liceu teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 3961101098; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Misiunea unităţii de învăţământ este aceea de a educa elevul valorificandu-i în mod optim potenţialul astfel încât acesta să obţină competenţele şi abilităţile necesare de a se insera în procesualitatea socială şi de a performa. Pentru aceasta, instituţia de învăţământ trebuie ea însăşi să se perfecteze, căutând să răspundă cât mai bine nevoilor contextualizate de cadrul social, economic şi politic al prezentului. Şcoala trebuie să fie o entitate vie, flexibilă, inovatoare, competitivă, racordată la schimbările pluridimensionale ale vieţii şi pregătită să ofere un act didactic performant structurat pe aşteptările şi nevoile beneficiarului.

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Economic 165 28 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 4.72
Matematica-Informatica 167 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 4.47
Stiinte ale Naturii 168 28 - - Teoretica Real - Limba româna - -
Filologie 166 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 4.48
Stiinte Sociale 169 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - 5.59

Date de contact

Judeţ
Vrancea
Localitate
Panciu
Adresa poştală
Bd. Independenţei, nr. 2
Cod poştal
625400
Telefon
0237-275373
Fax
0237-277327
E-mail
secretariat@lispanciu.ro
Site
http://www.lispanciu.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


432 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.