LICEUL TEOLOGIC BAPTIST TIMISOARA

Director: Danut Ilie; Tip unitate: Liceu Teologic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 3561100013; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 315;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Cu toate că pe teritoriul judeţului Timiş se poate vorbi de o existenţă seculară a şcolilor precum şi a slujitorilor acestora, prima atestată documentar fiind şcoala de la Morisena (Cenadul de astăzi) care funcţiona încă din anul 1030, învatamântul teologic liceal îşi face prezenţa în această zonă a ţării doar după Revoluţia anticomunistă din decembrie 1989. Deja în primul an şcolar de după Revoluţia română, graţie istoricului Protocol încheiat la data de 05.06.1990 între Ministerul Cultelor şi Ministerul Învatamântului reprezentate pe atunci de miniştrii Nicolae Stoicescu şi respectiv Mihai Şora se înfiinţează primele „seminarii liceale”. Se vine astfel în întâmpinarea dorinţei tuturor cultelor recunoscute de a organiza învăţământ teologic liceal potrivit cu nevoile fiecaruia dintre acestea. Era acum de datoria fiecărui cult să-şi scrie planurile de învăţământ, să caute spaţii...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 168 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 8.24
Teologie baptista - 28 - - Vocationala Teologic - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Timis
Localitate
Timisoara
Adresa poştală
Str. Ady Endre, nr. 20
Cod poştal
300175
Telefon
0256-208601
Fax
0356-814284
E-mail
office@ltbtm.ro
Site
www.ltbtm.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


246 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.