Kovacs Julianna
urban
public
Grup Scolar Industrial
1961100057
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 176 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba maghiara | - | - |
Specializare | Bilingv | 2021 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2003 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Turism si alimentatie | - | 0.00 | 3.99 | 3.33 | 3.37 | 4.42 | 2.48 | 2.48 | 4.98 | 5.83 | - | - | - | - |
Turism si alimentatie | Engleza | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 4.62 | - | - | - |
Industrie alimentara | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 5.69 | 5.96 | 3.14 |
Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00% | 0 | |
Total medie liceu | 0.00 | 0.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.84 | 33.33% | 0 |
Total medie liceu | 2.84 | 33.33% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.00% | 0 | |
Muzica | Zi | 5.96 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 2.98 | 0.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE | ZI | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.00 | 0.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.92 | 14.29% | 0 |
Total medie liceu | 0.92 | 14.29% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în gastronomie | Zi | 0.68 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.68 | 0.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în gastronomie | Zi | 1.82 | 14.29% | 0 |
Total medie liceu | 1.82 | 14.29% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în turism | Zi | 1.01 | 16.67% | 0 |
Total medie liceu | 1.01 | 16.67% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician în gastronomie | Zi | 2.30 | 33.33% | 0 |
Total medie liceu | 2.30 | 33.33% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in gastronomie | Zi | 1.84 | 25.00% | 0 |
Total medie liceu | 1.84 | 25.00% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Tehnician in gastronomie | Seral | 0.73 | 11.76% | 0 |
Stiinte Sociale | Seral | 5.65 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 3.19 | 5.88% | 0 |
Specializare | Forma de învăţământ | Media pe liceu | Promovabilitate | Număr note de 10 |
---|---|---|---|---|
Stiinte Sociale | Frecventa redusa | 0.00 | 0.00% | 0 |
Total medie liceu | 0.00 | 0.00% | 0 |
Specializare | Cod 2023 | Locuri 2023 | Nr. Locuri speciale | Forma Învățământ | Filiera | Profil | Intensiv | Limba de predare | Bilingv | MA 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Rromi | R.Moldova | ||||||||||
Turism si alimentatie | 176 | 24 | - | - | Tehnologica | Servicii | - | Limba maghiara | - | - |
Harghita
Borsec
Str. Mihai Eminescu, nr. 1
535300
0266-337013
0266-337013
gs.zimmethausen@eduhr.ro
Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.
*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.