Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
3.18 |
50.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.73 |
32.00% |
0 |
Tehnician prelucrări pe mașini cu comanda numerică |
Zi |
0.81 |
12.50% |
0 |
Total medie liceu |
2.32 |
28.57% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician prelucrări pe mașini cu comanda numerică |
Zi |
2.17 |
33.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.72 |
11.11% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician prelucrări pe mașini cu comanda numerică |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.23 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.27 |
4.17% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician prelucrări pe mașini cu comanda numerică |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
0.91 |
14.29% |
0 |
Total medie liceu |
0.61 |
9.52% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
2.03 |
33.33% |
0 |
TEHNICIAN PRELUCRARI PE MASINI CU COMANDA NUMERICA |
ZI |
0.00 |
0.00% |
0 |
TEHNICIAN IN IND. ALIM. FERMENTATIVA SI IN PREL. LEGUMELOR SI FRUCTELOR |
ZI |
1.45 |
22.22% |
0 |
Total medie liceu |
0.96 |
15.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.30 |
3.85% |
0 |
Tehnician prelucrări pe mașini cu comanda numerică |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.15 |
2.00% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Tehnician în ind. alim. fermentativă și în prel. legumelor și fructelor |
Zi |
0.42 |
3.33% |
0 |
Total medie liceu |
0.42 |
3.33% |
0 |