LICEUL TEHNOLOGIC "ION I. C. BRATIANU"

Director: Mircescu Anca; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061102151; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1098;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Grupul Şcolar Industrial ”Mecanică Fină” Bucureşti este o instituţie de învăţământ care asigură tinerilor din municipiul Bucureşti şi împrejurimi pregatire europeană în domeniul tehnic, de nivel 1, 2 şi 3.
Grupul Şcolar Industrial ”Mecanică Fină” Bucureşti urmăreşte formarea personalităţii autonome şi creative a elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate, bazată pe cunoştinţe de cultură generală şi formarea de competenţe profesionale, care să le permită elevilor exercitarea unei profesii în domeniul lor de pregătire, continuarea studiilor în învăţământul superior sau realizarea propriei afaceri.
Misiunea şcolii este să asigure o educaţie de calitate, în acord cu nevoile comunităţii şi ale tinerilor, în vederea adaptării socio- economice a adolescenţilor de azi, viitori cetăţeni activi, deplin conştienţi de propria valoare şi competitivi pe piaţa muncii locală şi...

Informaţii utile pentru admitere 2019

Specializare (Calificare) Cod 2019 Locuri 2019 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2018
Rromi R. Moldova
Electric 236 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Turism si alimentatie - 28 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - -
Industrie alimentara 237 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 2
Cartier
Bucur Obor
Adresa poştală
Str. Popa Lazăr, nr. 8A
Cod poştal
21586
Telefon
021-2520210
Fax
021-2528130
E-mail
licmecanicafina@yahoo.com
Site
www.mecanica-fina.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


1096 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.