LICEUL TEHNOLOGIC "ION I. C. BRATIANU"

Director: Mircescu Anca; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061102151; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1098;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Grupul Şcolar Industrial ”Mecanică Fină” Bucureşti este o instituţie de învăţământ care asigură tinerilor din municipiul Bucureşti şi împrejurimi pregatire europeană în domeniul tehnic, de nivel 1, 2 şi 3.
Grupul Şcolar Industrial ”Mecanică Fină” Bucureşti urmăreşte formarea personalităţii autonome şi creative a elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate, bazată pe cunoştinţe de cultură generală şi formarea de competenţe profesionale, care să le permită elevilor exercitarea unei profesii în domeniul lor de pregătire, continuarea studiilor în învăţământul superior sau realizarea propriei afaceri.
Misiunea şcolii este să asigure o educaţie de calitate, în acord cu nevoile comunităţii şi ale tinerilor, în vederea adaptării socio- economice a adolescenţilor de azi, viitori cetăţeni activi, deplin conştienţi de propria valoare şi competitivi pe piaţa muncii locală şi...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Mecanica - 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Mecanica 235 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Turism si alimentatie 234 28 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 2
Cartier
Bucur Obor
Adresa poştală
Str. Popa Lazăr, nr. 8A
Cod poştal
21586
Telefon
021-2520210
Fax
021-2528130
E-mail
licmecanicafina@yahoo.com
Site
www.mecanica-fina.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


984 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.