LICEUL TEHNOLOGIC "GHEORGHE MIRON COSTIN" CONSTANTA
762 Vezi top licee

  • Director

    Dragomir Paul

  • Mediu

    urban

  • Forma de proprietate

    public

  • Tip unitate

    Grup Scolar Industrial

  • Cod SIRUES

    1361100722

Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi sau să modifici aceste informaţii? Apasă aici.

Pregătește-te pentru Evaluarea Națională!

62.000 membri înregistrați care repetă deja din peste 5000 exerciții, probleme, fișe de teorie și lecții video

  • Identificarea golurilor
  • Evaluare facilă
  • Recomandări inteligente de învățare
Creează cont gratuit

Proiectul îndrăzneţ şi curajos de inaugurare a acestei şcoli s-a pus în aplicare în toamna anului 1967. De ce îndrăzneţ şi curajos? Pentru că singura clădire practicabilă era cea în care se aflau sălile de clasă, două din ele fiind transformate în dormitoare deoarece internatul şi cantina – referindu-ne doar la spaţiile strict necesare – erau încă în construcţie şi amenajare. În aceste împrejurări s-a oficiat pe 15 septembrie 1967 deschiderea primului an de învăţământ din existenţa şcolii noastre, denumita pe atunci „Şcoala Tehnică Postliceală” al cărei fondator şi prim director a fost Ing. Prof. Mihail Zagaevschi.

>

Informaţii utile pentru admitere 2021

Specializare Cod 2021 Locuri 2021 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2020
Rromi R.Moldova
Turism si alimentatie 173 24 - - Tehnologica Servicii - Limba română - 6.85
Chimie industriala 171 24 - - Tehnologica Tehnic - Limba română - -

Arhivă medii de admitere

Specializare Bilingv 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001
Turism si alimentatie - 6.85 6.40 5.05 5.62 5.71 5.74 6.73 - 6.18 5.21 6.21 - 7.52 - 5.58 5.35
Chimie industriala - 0.00 - 0.00 - - - - - - - - - - - - -
Industrie alimentara - - 6.41 5.39 6.41 6.28 6.62 6.04 - 6.01 5.52 6.34 5.83 5.86 6.09 5.60 6.34
Protectia mediului - - 6.24 4.07 0.00 - - - - - - - - - - - -
Industrie alimentara Engleza - - - - - - - 4.50 - - - - - - - -
Turism si alimentatie Engleza - - - - - - - 6.54 - - - - - - - -

Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.

Specializari şi rezultate BAC 2021

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 2.08 20.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.20 33.33% 0
Tehnician chimist de laborator Seral 0.00% 0
Tehnician designer mobilă și amenajări interioare Seral 5.80 0.00% 0
Tehnician ecolog și protecția calității mediului Seral 0.85 0.00% 0
Tehnician în chimie industrială Seral 0.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 3.51 45.45% 0
Tehnician în industria alimentară Seral 5.24 58.33% 0
Tehnician în prelucrarea lemnului Seral 2.82 0.00% 0
Tehnician în turism Zi 1.45 0.00% 0
Tehnician proiectant produse finite din lemn Zi 6.16 100.00% 0
Total medie liceu 2.79 30.28% 0

Specializari şi rezultate BAC 2020

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 2.46 35.71% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 3.07 37.84% 0
Tehnician chimist de laborator Seral 0.00% 0
Tehnician designer mobilă și amenajări interioare Seral 0.00% 0
Tehnician ecolog și protecția calității mediului Zi 1.15 9.09% 0
Tehnician în gastronomie Zi 1.82 16.67% 0
Tehnician în industria alimentară Seral 0.00% 0
Tehnician în prelucrarea lemnului Seral 0.00% 0
Tehnician în turism Zi 4.32 50.00% 0
Tehnician proiectant produse finite din lemn Zi 0.00% 0
Total medie liceu 2.18 25.76% 0

Specializari şi rezultate BAC 2019

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
ORGANIZATOR BANQUETING ZI 3.18 36.36% 0
TEHNICIAN ANALIZE PRODUSE ALIMENTARE ZI 4.03 52.17% 0
TEHNICIAN CHIMIST DE LABORATOR SERAL 4.08 66.67% 0
TEHNICIAN ECOLOG SI PROTECTIA CALITATII MEDIULUI ZI 1.84 21.43% 0
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE ZI 0.94 7.69% 0
TEHNICIAN IN PRELUCRAREA LEMNULUI SERAL 5.71 0.00% 0
TEHNICIAN IN TURISM ZI 3.26 36.84% 0
Total medie liceu 2.71 31.48% 0

Specializari şi rezultate BAC 2018

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 2.32 21.74% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.49 16.67% 0
Tehnician în gastronomie Zi 2.49 22.73% 0
Tehnician în turism Zi 3.02 34.78% 0
Total medie liceu 2.38 24.42% 0

Specializari şi rezultate BAC 2017

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Organizator banqueting Zi 3.85 42.86% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.48 30.00% 0
Tehnician în gastronomie Zi 3.72 43.75% 0
Tehnician în turism Zi 2.14 33.33% 0
Total medie liceu 3.00 35.62% 0

Specializari şi rezultate BAC 2016

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 1.29 14.29% 0
Tehnician în gastronomie Zi 2.97 13.33% 0
Tehnician în turism Zi 3.11 31.25% 0
Total medie liceu 1.97 17.50% 0

Specializari şi rezultate BAC 2012

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 2.46 32.73% 0
Tehnician in gastronomie Zi 0.99 14.29% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 1.39 9.52% 0
Tehnician in turism Zi 4.67 66.67% 0
Total medie liceu 2.38 30.80% 0

Specializari şi rezultate BAC 2011

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Matematica-Informatica Seral 6.65 100.00% 0
Tehnician analize produse alimentare Zi 4.96 64.29% 0
Tehnician in gastronomie Seral 0.00 0.00% 0
Tehnician in industria alimentara Seral 7.16 100.00% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 2.65 26.67% 0
Tehnician in turism Zi 5.76 81.48% 0
Total medie liceu 4.53 62.07% 0

Specializari şi rezultate BAC 2010

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 7.98 97.44% 0
Tehnician in industria alimentara Zi 6.39 87.18% 0
Total medie liceu 7.19 92.31% 0

Specializari şi rezultate BAC 2009

Specializare Forma de învăţământ Media pe liceu Promovabilitate Număr note de 10
Tehnician analize produse alimentare Zi 8.68 100.00% 1
Tehnician in industria alimentara Zi 8.16 100.00% 0
Tehnician in turism Zi 8.71 100.00% 0
Total medie liceu 8.52 100.00% 1

Informaţii utile pentru admitere 2021

Specializare Cod 2021 Locuri 2021 Nr. Locuri speciale Forma Învățământ Filiera Profil Intensiv Limba de predare Bilingv MA 2020
Rromi R.Moldova
Turism si alimentatie 173 24 - - Tehnologica Servicii - Limba română - 6.85
Chimie industriala 171 24 - - Tehnologica Tehnic - Limba română - -

Date de contact

  • JUDEȚ

    Constanta

  • Localitate

    Constanta

  • Adresa poștală

    Bd. Aurel Vlaicu, Nr. 86

  • Cod poștal

    900203

  • Telefon

    0341427402

  • Fax

    0241588759

  • E-mail

    liceu.tehnologic@yahoo.com

  • Site

Informaţiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro, http://bacalaureat.edu.ro, http://evaluare.edu.ro, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale instituţiilor de învăţământ. O parte din specializări au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor şi stabilirea opţiunilor. Înainte de efectuarea alegerilor definitive şi completarea fişelor de înscriere, vă recomandăm să consultaţi brosura de admitere distribuită în şcoli şi site-urile oficiale ale Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizează în mod constant informaţiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, în funcţie de modificările semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informaţiilor furnizate de INTUITEXT.