Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Zi |
|
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.31 |
90.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.64 |
87.50% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.81 |
96.83% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.16 |
92.86% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
6.56 |
79.31% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
8.10 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
7.21 |
90.83% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.51 |
82.86% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
7.11 |
91.11% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.38 |
91.21% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.09 |
94.74% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
6.76 |
84.21% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.65 |
93.10% |
0 |
Total medie liceu |
7.16 |
89.92% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.53 |
85.71% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
7.20 |
94.74% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.62 |
94.92% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.21 |
87.10% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.64 |
73.08% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.31 |
88.46% |
0 |
Total medie liceu |
7.06 |
89.43% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.43 |
71.43% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.57 |
82.46% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.38 |
82.02% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.16 |
67.92% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
6.01 |
71.43% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.02 |
33.33% |
0 |
Total medie liceu |
5.97 |
76.23% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
4.05 |
55.88% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
6.75 |
88.89% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI ECONOMICE |
ZI |
7.27 |
90.14% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
4.10 |
55.56% |
0 |
TEHNICIAN IN INDUSTRIA ALIMENTARA |
ZI |
6.34 |
73.08% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
5.57 |
78.57% |
0 |
Total medie liceu |
6.09 |
78.38% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.66 |
69.23% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.21 |
70.59% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.00 |
89.33% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
2.08 |
33.33% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.34 |
70.83% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.16 |
81.48% |
0 |
Total medie liceu |
6.08 |
78.84% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.35 |
82.35% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.77 |
89.06% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
6.48 |
82.98% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.85 |
88.46% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
6.54 |
83.33% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.01 |
86.67% |
0 |
Total medie liceu |
6.69 |
85.98% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.31 |
88.24% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.31 |
84.44% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
5.74 |
65.91% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.45 |
45.83% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.36 |
69.70% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.38 |
80.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.66 |
72.34% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.68 |
85.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
7.45 |
92.31% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.41 |
95.06% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.18 |
72.73% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.76 |
61.90% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.42 |
91.67% |
0 |
Total medie liceu |
7.14 |
88.64% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.39 |
50.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.72 |
82.35% |
0 |
Tehnician în activități economice |
Zi |
7.14 |
92.86% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.45 |
100.00% |
0 |
Tehnician în industria alimentară |
Zi |
5.37 |
66.67% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.04 |
89.13% |
0 |
Total medie liceu |
6.62 |
84.02% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.46 |
58.33% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
6.22 |
81.25% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
6.33 |
76.92% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
2.24 |
33.33% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
5.14 |
57.89% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
5.69 |
71.43% |
0 |
Total medie liceu |
5.01 |
63.19% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.69 |
35.71% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
2.73 |
40.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
5.10 |
66.18% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
1.88 |
26.67% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.75 |
6.67% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
3.40 |
45.45% |
0 |
Total medie liceu |
2.76 |
36.78% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
1.31 |
7.14% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
0.50 |
6.67% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
4.53 |
61.04% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
2.29 |
28.95% |
0 |
Total medie liceu |
1.23 |
14.83% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Organizator banqueting |
Zi |
4.70 |
61.54% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
2.68 |
30.00% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
7.18 |
90.91% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
4.52 |
61.54% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
4.00 |
57.89% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.62 |
84.62% |
0 |
Total medie liceu |
4.95 |
64.42% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Matematica-Informatica |
Seral |
1.23 |
20.00% |
0 |
Mecanica (2007) |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
3.53 |
44.00% |
0 |
Tehnician in activitati de comert |
Zi |
4.60 |
55.56% |
0 |
Tehnician in activitati economice |
Zi |
7.50 |
88.71% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Seral |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in industria alimentara |
Zi |
2.75 |
36.36% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
6.77 |
100.00% |
0 |
Turism si alimentatie publica (2007) |
Zi |
2.01 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
3.15 |
41.07% |
0 |