LICEUL TEHNOLOGIC "DOAMNA CHIAJNA" ROSU

Director: Ilisie Gabriela ; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 2361101684; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Grupul Şcolar Doamna Chiajna se află în localitatea Roşu-Chiajna, judeţul Ilfov. Comuna Chiajna este situată în în partea de nord-vest a Bucureştiului, în continuarea cartierului Militari (1 km între localul GSDC şi linia tramvaiului 41) şi are un ritm înalt de urbanizare.
Doamna Chiajna, fiica lui Petru Rareş (deci nepoată lui Ştefan cel Mare) a fost în Ţara Românească soţia voievodului Mircea Ciobanul şi mama viitorului domn al ţării, Petru cel Tânăr. Ea a iniţiat ctitorirea a numeroase aşezăminte religioase şi a înfiinţat în 1552, la Câmpulung Muscel, una dintre cele mai vechi şcoli româneşti. Interesul ei politic pentru Moldova şi Ardeal prevesteşte anii de glorie ai lui Mihai Viteazul.
Grupul Şcolar Doamna Chiajna fost înfiinţat la 10 mai 2004 şi este amplasat într-un cadru natural deosebit de pitoresc, în apropierea Pădurii Dudu, pe malul celui mai mare lac al Capitalei Lacul...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Electronica automatizari 113 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna Limba spaniola 4.83
Sportiv - 28 - - Vocationala Sportiv - Limba româna - -
Turism si alimentatie 115 28 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 2.85

Date de contact

Judeţ
Ilfov
Localitate
Roşu-Chiajna
Adresa poştală
Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 90
Cod poştal
77042
Telefon
021-4360404
Fax
0372-007297
E-mail
dchiajna@yahoo.com
Site
www.chiajna.uv.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


1102 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.