Datele de mai jos se bazează pe notele obţinute de elevi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Specializari şi rezultate BAC 2023
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
6.30 |
76.67% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.42 |
66.67% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.20 |
79.31% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.74 |
89.47% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.98 |
88.24% |
0 |
Total medie liceu |
6.55 |
82.61% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2022
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
6.09 |
85.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
7.22 |
91.30% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.02 |
78.18% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.15 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
7.14 |
95.83% |
0 |
Total medie liceu |
6.47 |
84.55% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2021
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
7.55 |
96.15% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.45 |
100.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.58 |
84.62% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.76 |
85.71% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
3.43 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.87 |
87.95% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2020
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.98 |
58.97% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
1.85 |
0.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
6.40 |
80.77% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
5.27 |
60.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.88 |
74.19% |
0 |
Total medie liceu |
5.53 |
67.31% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2019
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
COAFOR STILIST |
ZI |
4.62 |
60.00% |
0 |
ORGANIZATOR BANQUETING |
ZI |
6.48 |
80.00% |
0 |
TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE COMERT |
ZI |
5.29 |
75.00% |
0 |
TEHNICIAN IN GASTRONOMIE |
ZI |
6.25 |
100.00% |
0 |
TEHNICIAN IN TURISM |
ZI |
2.26 |
25.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.17 |
67.82% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2018
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.25 |
51.72% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
4.17 |
56.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.45 |
64.71% |
0 |
Total medie liceu |
4.32 |
54.43% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2017
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.87 |
55.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
2.38 |
20.00% |
0 |
Tehnician în activități de comerț |
Zi |
5.54 |
69.70% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
7.56 |
100.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.77 |
71.95% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2016
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.80 |
66.67% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
6.22 |
85.00% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
3.76 |
57.14% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
5.94 |
85.71% |
0 |
Total medie liceu |
5.43 |
76.27% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2015
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
6.97 |
79.49% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.81 |
68.42% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Zi |
6.49 |
76.92% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
6.34 |
73.63% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2014
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
5.18 |
54.17% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.10 |
66.67% |
0 |
Tehnician în gastronomie |
Seral |
4.31 |
42.86% |
0 |
Tehnician în turism |
Zi |
6.16 |
50.00% |
0 |
Total medie liceu |
5.07 |
59.09% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2013
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
4.85 |
58.82% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
5.07 |
66.67% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
5.59 |
71.43% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
7.33 |
86.21% |
0 |
Total medie liceu |
5.71 |
70.78% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2012
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.87 |
25.58% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.79 |
3.33% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.00 |
0.00% |
0 |
Tehnician in turism |
Zi |
4.82 |
63.16% |
0 |
Total medie liceu |
1.87 |
23.02% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2011
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Seral |
1.54 |
17.65% |
0 |
Coafor stilist |
Zi |
0.48 |
4.00% |
0 |
Organizator banqueting |
Seral |
0.51 |
4.17% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.37 |
3.03% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
0.24 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.63 |
5.77% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2010
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
1.14 |
10.91% |
0 |
Organizator banqueting |
Zi |
0.53 |
0.00% |
0 |
Total medie liceu |
0.84 |
5.46% |
0 |
Specializari şi rezultate BAC 2009
Specializare |
Forma de învăţământ |
Media pe liceu |
Promovabilitate |
Număr note de 10 |
Coafor stilist |
Zi |
3.47 |
47.37% |
0 |
Tehnician in gastronomie |
Zi |
4.42 |
61.11% |
0 |
Total medie liceu |
3.95 |
54.24% |
0 |