LICEUL TEHNOLOGIC DE INDUSTRIE ALIMENTARA FETESTI

Știi deja la ce liceu vrei să intri?

Vino acum să te pregătești pentru Evaluarea Națională 2021 pe platforma ExamenulTău. Viitorii tăi colegi de liceu sunt deja aici

DESCOPERA AVANTAJELE CREEAZA CONT

Director: Anton Stella; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 2161101416; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Grupul Scolar de Industrie Alimentara a luat fiinta �n anul 1969, initial sub titulatura de Scoala Generala nr.8; primele clase de liceu, cu profil de industrie usoara, au fost �nfiintate �n anul 1988. De-a lungul anilor, Grupul Scolar de Industrie Alimentara s-a bucurat de o apreciere cresc�nda �n r�ndul locuitorilor din municipiul Fetesti si din zona �nvecinata. Numeroasele generatii de elevi care au absolvit cursurile �nvatam�ntului liceal, postliceal si profesional �n aceasta institutie sunt o marturie elocventa a seriozitatii si profesionalismului colectivului de cadre didactice care �si desfasoara activitatea aici. �n prezent, unitatea noastra se numara printre cele mai mari din tara, fiind totodata si singura cu acest profil din judetul Ialomita.

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Chimie industriala 130 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - -
Turism si alimentatie 133 28 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 4.98
Economic 131 28 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 4.20
Matematica-Informatica - 28 - - Teoretica Real - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Ialomita
Localitate
Fetesti
Adresa poştală
Str. Sirenei, nr. 48
Cod poştal
925100
Telefon
0243-362713
Fax
0243-362713
E-mail
gs_ind_alim_fetesti@yahoo.com
Site
http://gsiaf.licee.edu.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


853 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.