LICEUL TEHNOLOGIC "DACIA"

Director: Paunescu Victor; Tip unitate: Grup Scolar Industrial; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061102463; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 1065;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

A fost infiintat in 1925 ca Scoala de Arte si Meserii. In 1970 isi schimba sediul (pe actualul amplasament) si devine Liceul Industrial numarul 9. Din 1990 isi schimba numele in Grupul Scolar de Reparatii Auto, iar din 1996 in Grupul Scolar DACIA.
Este unul din cele 4 grupuri scolare participante la: Proiectul privind cooperarea in domeniul formarii profesionale si tehnice derulat de MECT prin Centrul National de Dezvoltare pentru Invatamantul Profesional si Tehnic impreuna cu Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme (APIA) care asigura colaborarea cu Group National pour Formation Automobile.
Expertii GNFA vor pune la dispozitie experienta lor in domeniul formarii profesionale si vor contribui la stabilirea unui program educational pentru pregatirea personalului specializat, avand in vedere ca industria auto se confrunta cerintelor actuale din domeniu.

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Mecanica 308 56 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 2.55
Sportiv - 28 - - Vocationala Sportiv - Limba româna - -
Matematica-Informatica - 28 - - Teoretica Real - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 4
Cartier
Berceni
Adresa poştală
Str. Grigore Marin, nr. 42-44
Cod poştal
42094
Telefon
021-3344434
Fax
021-3344434
E-mail
liceultehnologicdacia@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


1103 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.