LICEUL TEHNOLOGIC "CEZAR NICOLAU" BRANESTI

Director: Robitu Dorina; Tip unitate: Grup scolar agricol; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 2361101829; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 867;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Şcoala noastră are un trecut cu care se poare mândri. Inceputurile activităţii se regăsesc acum aproape jumătate de secol, în anul 1962, când s-a înfiinţat şcoala de contabilitate în care erau pregătiţi, prin cursuri de scurtă durată, contabili pentru agricultură. În anul 1963 această şcoală este transformată în liceu cu profil agricol, având meserii ca: mecanic agricol, mecanic de înbunătăţiri funciare,contabilitate agricolă, cadastru şi organizare teritorială, şcoală postliceală de cadastru şi contabilitate, unde învăţau peste 800 de elevi din care 400 erau interni. În această perioadă şcoala noastră era considerată centru pilot pentru cursuri de scurtă durată, organizate de instituţiile subordonate Ministerului Agriculturii, pregătind: sudori, macaragii, electromecanici.
Au funcţionat de asemenea, şi cursuri de scurtă durată cu şcoală posliceală de cartografie şi topografi....

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Filologie 145 56 - - Teoretica Uman - Limba româna - 5.55
Filologie - 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -
Economic 111 28 - - Tehnologica Servicii - Limba româna - 5.30
Agricultura 110 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 2.48
Stiinte ale Naturii - 28 - - Teoretica Real - Limba româna - -

Date de contact

Judeţ
Ilfov
Localitate
Branesti
Adresa poştală
Bd. I. C. Brătianu, nr. 1B
Cod poştal
77030
Telefon
021-3501225
Fax
021-3501225
E-mail
grupscolaragricol_cezar_nicolau@yahoo.com
Site
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


1034 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.