LICEUL TEHNOLOGIC "AVRAM IANCU" SIBIU

Director: Sultanu Anca Mihaela; Tip unitate: Liceul Tehnologic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 3261102051; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Istoria Grupului Scolar ,,Avram Iancu”din Sibiu ,asa cum este atestata documentar începe în 1886 cu Scoala civila de stat pentru fete , urmata în 1909 de Scoala civila pentru baieti ,ambele cu limba de predare maghiara.
In 1919 în cladirea din str. Neustift (zidul nou) se mentioneaza existenta celor doua scoli civile dar cu predare în limba româna si se înfiinteaza ,,Cursul Comercial Superior’’ de un an ,avându-l în frunte pe prof. Trandafir Preda.
In 1920 prin Ordin al Ministerului Instructiunii din Cluj , se continua Cursul Comercial cu ,,Scoala Superioara de Comert ’’ .In anii urmatori îsi continua activitatea cele patru scoli : la etajul I -cele doua scoli civile (medii) si la etajul II –cele doua scoli comerciale.Spatiul fiind insuficient , programul scolilor se desfasura in doua schimburi, situatie care afecteaza calitatea învatamântului si care determina mutarea unor scoli...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Stiinte Sociale - 28 - - Teoretica Uman - Limba româna - -
Mecanica 144 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 5.76
Fabricarea produselor din lemn 143 28 - - Tehnologica Tehnic - Limba româna - 6.22
Silvicultura 145 28 - - Tehnologica Resurse naturale si protectia mediului - Limba româna - 5.72

Date de contact

Judeţ
Sibiu
Localitate
Sibiu
Adresa poştală
Str. Movilei, Nr. 8
Cod poştal
550184
Telefon
0269-210925
Fax
0269-210925
E-mail
grlemn@yahoo.com
Site
http://www.gsais.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


683 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.