LICEUL GRECO-CATOLIC "TIMOTEI CIPARIU"

Director: Fodoca Maria; Tip unitate: Liceu Teologic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 4061103672; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 600;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Liceul s-a infiintat in 1994. Initiat de surori greco-catolice ca liceu vocational, in reteaua invatamantului de stat, liceul continua traditia Scolilor Blajului, primele scoli in limba romana de pe teritoriul Romaniei, scoli deschise pentru a sluji tuturor, cu o grija deosebita pentru o formare intelectuala si morala adaptata fiecarui elev. Liceul a trecut prin multe greutati. Nu le-am invins pe toate, inca! Incepand cu anul 2005 , un grup de inimosi au format Asociatia Timotei Cipariu cu scopul de a ne ajuta mai mult. Insa probelemele exista pentru a le invinge si iata-ne capabili de a infiinta, la 10 ani de la infiintare, intr-un spirit crestin si modern, ajutorul pentru cei ce au nevoie de noi. De fapt…. Liceul Teologic Greco-Catolic, prin programul sau educational, ofera un cadru normal de evolutie a adolescentului in calea spre maturitate. Este un liceu de stat, subordonat...

Informaţii utile pentru admitere 2020

Specializare (Calificare) Cod 2020 Locuri 2020 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2019
Rromi R. Moldova
Ghid turism religios catolic - 28 - - Vocationala Teologic - Limba româna - -
Matematica-Informatica 155 28 - - Teoretica Real - Limba româna - 7.11

Date de contact

Judeţ
Bucuresti
Localitate
Sector 1
Cartier
Grivita
Adresa poştală
Str. Bucegi, nr. 97
Cod poştal
12315
Telefon
021-6678434
Fax
021-6678434
E-mail
secretariat@lgrcat.ro
Site
www.lgrcat.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


426 în topul naţional


Vezi top licee

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.