LICEUL DE INFORMATICA "GRIGORE MOISIL" IASI

Director: Losonczy Carmen; Tip unitate: Liceu de Informatica; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 950580; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 831;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Liceul de Informatica "Grigore Moisil" din Iasi a fost infiintat in 1971 si a etalat pana acum performante deosebite la fiecare discipline de studiu. Valoarea liceului este demonstrata atat de numarul mare de premii obtinute de elevi la concursurile si olimpiadele scolare cat si de rata ridicata a celor ce au continuat studiile la universitati si facultati de diferite specialitati din tara si strainatate. Un numar insemnat de absolventi ai liceului isi fac cunoscuta prezenta in tari din America de Nord, Europa de Vest, sau chiar Japonia lucrand la firme de prestigiu ca Microsoft USA(23) sau Red Hat.

Liceul asigura absolventilor sai obtinerea unui certificat de competente profesionale de operare pe calculator si competente de nivel mediu de programare.

In 1976 s-a dat in folosinta actuala cladire a liceului, situata intr-o zona deosebit de frumoasa, in Copou

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova
Matematica-Informatica 243 168 - - Teoretica Real - Limba rom - 9.02

Date de contact

Judeţ
Iasi
Localitate
Iasi
Adresa poştală
Str. Petre Andrei, nr. 9
Cod poştal
700495
Telefon
0232-211826
Fax
0232-211826
E-mail
licinfoiasi@gmail.com
Site
http://www.liis.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


53 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.