LICEUL DE ARTE "BALASA DOAMNA" TARGOVISTE

Director: Istrate Gabriela; Tip unitate: Liceu de Arta; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 3001677; Forma de proprietate: public;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

In anul 1957 se infiinteaza in tara scoli de muzica in majoritatea oraselor. Astfel, si la Targoviste apare pe harta scolara Scoala de Muzica, cu clasele I – VII in regim suplimentar de arta. Sediul scolii va fi in frumoasa vila, in stil eclectic, donata invatamantului inca din 1923 de un functionar superior in Ministerul de Finante, Constantin Carabella.
Inconjurata de o frumoasa gradina cu plante deosebite si rare, farmecul romantic al acestui loc se pastreaza si astazi. Vila face parte din patrimoniul arhitectural, avand venerabila varsta de 110 ani.
Intre anii 1984-1989, institutia a fost afiliata Scolii nr.6 (actuala “Tudor Vladimirescu”). Anul 1990 este momentul de pornire al unui lung sir de transformari: scoala devine din nou o unitate de-sine-statatoare, iar din 1995 are program integrat (cultura generala, muzica si arte plastice, clasele I – VIII). In...

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova

Date de contact

Judeţ
Dambovita
Localitate
Targoviste
Adresa poştală
Str. Pârvan Popescu, Nr. 60
Cod poştal
130078
Telefon
245211166
Fax
245211166
E-mail
musicschool_ro@yahoo.com
Site
http://liceuldearte.licee.edu.ro
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.