LICEUL TEORETIC BECENI

Director: Dimean Jean; Tip unitate: Liceu teoretic; Mediu: urban;
Cod SIRUES: 413386; Forma de proprietate: public; Număr de elevi: 230;
 
Eşti director la acest liceu şi vrei să adaugi
sau să modifici aceste informaţii? Click aici!

Liceul nostru s-a infiintat in 1960, incepand sa functioneze ca liceu teoretic real umanist. In primul an cursurile s-au desfasurat in localul scolii Dimiana, iar din 1961 in actualul local, construit si prin contributia cetatenilor din zona.
Inca de la prima serie de absolventi (1964), liceul s-a remarcat prin rezultate bune, reflectate in succesele absolventilor in diferite domenii de activitate sau de studiu. In conditiile existentei unui corp profesoral atasat de elevi si de profesie liceul a castigat treptat satisfactii si mai ales prestanta.Concurenta la admitere a crescut si, ca urmare, in anii 1967-1980 clase intregi de elevi au avut acces , prin concurs, in invatamantul superior.
Transformat, in 1978, in liceu agricol, liceul nostru a cunoscut o crestere semnificativa a numarului de elevi, ajungand la un moment dat la peste 800. Rezultatele s-au mentinut bune....

Informaţii utile pentru admitere 2017

Specializare (Calificare) Cod 2017 Locuri 2017 Nr. locuri speciale Forma învăţământ Filiera Profil Intensiv Limbă
predare
Bilingv MA
2016
Rromi R. Moldova

Date de contact

Judeţ
Buzau
Localitate
Beceni
Adresa poştală
Beceni
Cod poştal
-
Telefon
0238-528553
Fax
0238-520479
E-mail
liceulbeceni@yahoo.com
Site
http://beceni.licee.edu.ro/
Contactează acest liceu

Acest liceu se afla pe locul:


635 în topul naţional


Vezi top licee

Adaugă tu primul comentariu:

Autentifică-te pe site pentru a putea lăsa un comentariu.

Informatiile* prezentate pe site-ul AdmitereLiceu.ro au fost preluate din surse publice precum http://admitere.edu.ro/2012/ http://admitere.edu.ro/2011/, http://admitere.edu.ro/2010/, http://admitere.edu.ro/2009/, http://admitere.edu.ro/2008/, http://harta.bdne.edu.ro/ sau site-urile proprii ale institutiilor de învăţământ. O parte din specializari au fost reorganizate, prin urmare unele date au fost interpretate pentru a facilita compararea mediilor si stabilirea optiunilor. Inainte de efectuarea alegerilor definitive si completarea fiselor de inscriere, va recomandam sa consultati brosura de admitere distribuita in scoli si site-urile oficiale ale Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, pentru erate. Echipa INTUITEXT actualizeaza in mod constant informatiile publicate pe AdmitereLiceu.ro, in functie de modificarile semnalate.

*Datele prezentate au un rol informativ. INTUITEXT nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de INTUITEXT.